fbpx

Psicologia a Girona

Cresenzia és un gabinet de psicologia a Girona. Sempre orientats a millorar les vides dels nostres clients a través de sessions de psicologia i coaching a nivell personal, professional, esportiu o acadèmic.

Un dels valors que aportem des de Cresenzia és la nostra llarga trajectòria i experiència com a psicòlegs. La base científica que aporta la psicologia és important, tant per a nosaltres com per als nostres clients, perquè és garantia de fiabilitat, objectivitat i confiança en les nostres intervencions.

Dins de la psicologia hi ha molts models i corrents. En Cresenzia seguim el corrent cognitiu-conductual que defensa la relació entre pensament i comportament.

D’una banda, en les nostres sessions dediquem temps al fet que aprenguis a identificar aquells pensaments, creences i esquemes mentals que són desadaptativos o perjudicials. Els qüestionarem i aprendràs a generar altres nous més funcionals i ajustats a la realitat.

D’altra banda, ens dedicarem a identificar aquells comportaments que, sense adonar-te, estan afectant el teu desenvolupament personal o professional. També analitzarem els antecedents, les conseqüències que provoquen i la situació en què es generen. D’aquesta manera aconseguirem flexibilitzar-los o modificar-los de manera que t’ajudin a avançar cap als teus objectius.

Tot aquest treball de reestructuració de pensaments i conducta el realitzem a través d’entrevistes en profunditat. En elles, i guiat pel teu psicòleg, descobriràs i reconeixeràs aquells patrons mentals i de comportament que estan condicionant el teu dia a dia.

Necessites un psicòleg a Girona?

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades | Responsable: CRESENZIA SC | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: CRESENZIA SC Tercers: No es comparteixen dades amb tercers, excepte per obligació legal. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

” El gran descobriment de la meva generació és que els éssers humans poden alterar les seves vides en alterar les seves actituds mentals “

– William James –

Com funcionen les sessions de psicologia personal?

Com t’hem comentat, en les sessions atacarem fil per randa les teves inquietuds per a donar-los solució. Podràs triar entre realitzar les sessions de psicologia a Girona de manera presencial o bé mitjançant sessions en línia. Perquè l’important és la teva comoditat, per descomptat.

Treballem amb biofeedback

El biofeedback és una tècnica que consisteix a utilitzar instruments de mesura precisos que faciliten informació sobre els canvis fisiològics de la persona de manera immediata, amb l’objectiu que aprengui a detectar-los i controlar-los de manera voluntària.

Alguns dels més utilitzats són per exemple:

 • Electromiograma (EMG): registra informació sobre la tensió muscular.
 • Activitat electrodermal (de la pell): és molt eficaç per a indicar estats emocionals.
 • Respiració: molt bon indicador de estrès i ansietat.

El biofeedback és molt efectiu per al tractament de l’estrès però també és molt útil per a la millora de l’equilibri emocional, augmentar l’autoestima, controlar la irritabilitat i l’agressivitat, superar l’apatia i augmentar la concentració.

L’entrenament amb biofeedback a més de ser relativament senzill també resulta entretingut.

Quins beneficis comprovaràs en finalitzar el procés?

El primer i més important és que totes les tècniques que aprenguis podràs utilitzar-les en qualsevol moment perquè els resultats es mantenen estables en el temps. Aprendràs a:

 • Afrontar l’estrès, ja sigui causat per una per una situació personal (separació, duel, etc.) o professional (burnout), de manera efectiva.
 • Identificar i prevenir relacions tòxiques fomentant, alhora, relacions sanes.
 • Desenvolupar habilitats socials i millorar la comunicació.
 • Augmentar l’autoestima i l’assertivitat mitjançant un procés d’autoconeixement en profunditat.
 • Afrontar nous reptes o canvis tant personals com professionals de manera eficaç.
 • Millorar les relacions familiars.
 • Augmentar el teu rendiment professional.

Quins són els passos a seguir?

Abans d’iniciar el procés realitzarem una primera entrevista de contacte. Aquesta primera sessió ens permetrà:

 • Conèixer les teves inquietuds i valorar com et podem ajudar.
 • Establir les condicions de treball.
 • Respondre a tots els teus dubtes i preguntes sobre el procés.

A partir d’aquí fixarem un objectiu a aconseguir i dissenyarem un pla d’acció per a aconseguir-lo.

Al llarg de les diferents sessions anirem entrenant de manera progressiva totes aquelles habilitats necessàries perquè arribis al teu objectiu final.

A cada sessió analitzarem tant els avanços com les dificultats trobats a l’hora de posar en pràctica les tècniques apreses en les sessions anteriors.

I no et preocupis perquè avançarem sempre al teu ritme. Recorda que el més important és arribar al final del procés amb la seguretat d’haver aconseguit l’objectiu marcat de manera sòlida i estable. T’esperem en el nostre gabinet de psicologia a Girona o a través dels nostres canals en línia!