fbpx

Sessions de psicologia online

Ara t’oferim l’oportunitat de realitzar les teves sessions de psicologia online. Des de la comoditat de la teva casa podràs posar-te en contacte amb el teu psicòleg de confiança. En el gabinet de psicologia i coaching de Cresenzia estem sempre orientats a millorar les vides dels nostres clients.

En Cresenzia disposem d’una llarga trajectòria com a psicòlegs i coaches professionals. Principalment, la fiabilitat, objectivitat i confiança de les nostres intervencions, se centra en la base científica que ens aporta la psicologia.

Encara que dins de la psicologia hi ha molts corrents i models, en Cresenzia seguim el corrent cognitiu-conductual en les nostres sessions de coaching en línia. Aquest corrent defensa la relació entre pensament i comportament.

Per això, les sessions que mantinguis amb el teu psicòleg es dedicaran al fet que aprenguis a identificar aquells pensaments, creences i esquemes mentals que poden ser perjudicials o desadaptatius. Aprendràs a generar nous esquemes mentals més funcionals que s’ajustin a la realitat.

També, identificarem quins dels teus comportaments poden estar afectant el teu desenvolupament personal o professional. Els analitzarem per a aconseguir modificar-los o flexibilitzar-los perquè puguis a avançar cap als teus objectius.

Sens dubte, en les nostres sessions en línia de psicologia i pas a pas, aconseguirem reestructurar els teus pensaments i la teva conducta. Sempre i, en tot moment, amb la guia professional del teu psicòleg, aprendràs a reconèixer els patrons mentals que t’estan condicionant.

Vols realitzar les teves sessions de psicologia online amb tota comoditat?

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades | Responsable: CRESENZIA SC | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: CRESENZIA SC Tercers: No es comparteixen dades amb tercers, excepte per obligació legal. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

” Segueix al teu cor però porta amb tu al teu cervell “

– Alfred Adler –

Com funcionen les sessions de psicologia online de Cresenzia?

En les teves sessions de psicologia en línia abordarem el teu cas a través d’entrevistes i amb un seguiment periòdic del teu avanç. A través de vídeoconferencias per mitjans digitals anirem pas a pas i al teu ritme. Recorda que si prefereixes realitzar sessions de psicologia o coaching presencialment, pots fer-ho en nostre gabinet psicològic a Figueres, Girona.

Quins beneficis comprovaràs en finalitzar el procés?

En primer lloc, totes les tècniques que aprenguis podràs utilitzar-les en qualsevol situació perquè els resultats es mantenen estables en el temps. Aquest és el seu principal benefici, però també aprendràs a:

  • Gestionar l’estrès, ja sigui causat per una per una situació personal (separació, duel, etc.) o professional (burnout), de manera efectiva.
  • Identificar i prevenir relacions tòxiques fomentant, alhora, relacions sanes.
  • Desenvolupar habilitats socials i millorar la comunicació.
  • Augmentar l’autoestima i l’assertivitat mitjançant un procés d’autoconeixement en profunditat.
  • Afrontar nous reptes o canvis tant personals com professionals de manera eficaç.
  • Millorar les relacions familiars.
  • Augmentar el teu rendiment professional.

Quins passos seguirem en les sessions?

Inicialment, realitzarem una primera entrevista de contacte. Aquesta primera sessió de psicologia en línia ens permetrà:

  • Conèixer les teves inquietuds i valorar com et podem ajudar.
  • Establir les condicions de treball.
  • Respondre a tots els teus dubtes i preguntes sobre el procés.

Després, fixarem un objectiu clar i assolible en el temps. Dissenyarem un pla d’acció per a aconseguir aquest objectiu.

Durant les sessions anirem entrenant de manera progressiva totes aquelles habilitats necessàries perquè arribis al teu objectiu final. Pas a pas, segons els teus avanços, anirem progressant i analitzant totes les dificultats que ens trobem.

Per descomptat, serà important com et sentis i la teva capacitat per a posar en pràctica les tècniques apreses en les sessions.

No et preocupis perquè el ritme el marques tu. Pensa que l’important és arribar al final del procés i assumir l’objectiu marcat de manera sòlida i estable. No ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres per a programar la teva primera sessió de psicologia en línia. T’esperem!