fbpx

Gabinet de psicologia a Girona

Cresenzia som un gabinet de psicologia i cocahing situat a la ciutat de Figueres, Girona. A més, gràcies a les noves tecnologies, el nostre treball no coneix barreres. Actualment oferim serveis de psicologia i coaching en tota Espanya i a tota la població hispà-parlant gràcies a les nostres sessions en línia.

El naixement de Cresenzia

Cresenzia va néixer de la unió de creixement personal i ciència. Fent aquests dos conceptes indivisibles i necessitats l’u de l’altre. És el nostre yin i yang perquè ens assegurem que totes les nostres intervencions i els seus resultats siguin contrastables, mesurables i secundats científicament.

La nostra passió pel nostre propi desenvolupament personal va fer que ens plantegéssim la idea de portar els nostres coneixements i experiència a la major quantitat de persones possible. Va ser llavors quan decidim fundar Cresenzia (creixement i ciència).

gabinet de psicologia a Girona

Per a què Cresenzia?

Com totes les persones, en Cresenzia també tenim un propòsit, un “per a què”. El nostre és acompanyar i guiar a les persones perquè aconsegueixin el màxim benestar emocional possible i sostenible en el temps.

I com ho fem? Amb processos personalitzats de psicologia i coaching en els quals apliquem tècniques d’intel·ligència emocional, programació neurolingüística, biofeedback i neurofeedback, entre altres, ajustant-les als objectius establerts.

Disposem de formacions de coaching online i presencial per a qui desitgi adquirir aquestes eines i gestionar el seu dia a dia de manera saludable i reeixida.

A Cresenzia donem suport de coaching per a empreses i organitzacions. Perquè totes les empreses estan compostes per persones i nosaltres creiem en elles. Oferim serveis de desenvolupament personal individual, executiu i d’equips. Tot per a fomentar i afavorir el creixement i èxit empresarial sempre des de l’honestedat i serietat que ens caracteritza.

Però en el nostre gabinet de psicologia a Figueres, Girona també oferim serveis per a particulars, esportistes amateurs i d’elit o estudiants i opositors. Sigui com sigui la necessitat, acompanyem als nostres clients en tot el seu procés de creixement personal, millora del rendiment acadèmic i/o esportiu. Mai estaràs sol!

També dissenyem formacions especialitzades en coaching dirigides a les empreses a més, disposem de formacions in company que impartim estudiant prèviament les seves necessitats.

Sessions de coaching en línia i presencials per a particulars i professionals

A més de les nostres sessions de coaching individuals presencials hem disposat un sistema per a oferir sessions de coaching online. D’aquesta manera, podem oferir-te els nostres serveis allí on estiguis.

Què t’aportem des del nostre gabinet de psicologia a Girona?

En una societat tan canviant com l’actual, el nostre valor afegit és aprendre dia a dia i millorar com a éssers humans sent nosaltres mateixos, lliures de judicis i amb el respecte que tots mereixem.

Des dels nostres inicis, en el nostre gabinet de psicologia coaching acompanyem i guiem a les persones perquè aconsegueixin el benestar emocional. I, per descomptat, que aconsegueixin que perduri en el temps.

Aportem el benestar en les tres dimensions, tant la física, com la mental i per descomptat l’emocional. Busquem l’equilibri necessari entre les tres dimensions per a així obtenir millor resultat en els nostres pensaments, decisions i accions. Per descomptat amb la neurociència com a aval.

Donem suport a les empreses i organitzacions a través de les persones i equips que les componen per a aconseguir l’èxit empresarial de manera rigorosa i honesta. L’objectiu és millorar el rendiment professional de les persones perquè aconsegueixin els seus objectius i metes professionals.

Orientem professionalment i ajudem als més joves en el seu creixement personal i acadèmic, descobrint les seves capacitats i desenvolupant tot el seu potencial.

Formem a persones i empreses en coaching a través de formacions i cursos a mesura destinats a millorar la qualitat de vida personal, professional i empresarial.

Tot això des dels nostres principals valors, com són la confiança en els nostres clients, la humilitat, la transparència i la coherència. Volem fer de la nostra passió el vostre estil de vida, saludable, reeixit i sostenible.

Tu tens el control!

Direcció

Antonia Pichot

Psicòloga – Coach ( Nº Col. 11089 )

  • Psicòloga per la UB especialitzada en Psicologia de les Organitzacions.
  • Executive & Personal Coach. 
  • Màster en Direcció en Recursos Humans per EAE.
  • Màster Internacional en Coaching & Business per la UCC.
  • Màster en Intel·ligència Emocional i PNL per la UCC. 
  • Especialista en Biofeedback i Neurofeedback.
  • 10 anys d’experiència en Psicologia d’Alt Rendiment Esportiu.
  • Més de 17 anys d’experiència en direcció i gestió de centres acadèmics.

Crec i confio en les capacitats de les persones per a enfrontar-se a l’estrès. La meva passió és ajudar-los a descobrir-se a si mateixos.

Contacta amb el nostre gabinet de psicologia a Girona

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades | Responsable: CRESENZIA SC | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: CRESENZIA SC Tercers: No es comparteixen dades amb tercers, excepte per obligació legal. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.