fbpx

Avís legal i Política de privacitat

1/ INFORMACIÓ DEL TITULAR

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives del Titular:
Web: www.cresenzia.es
Titular: Antonia Pichot Pla
Domicili: Carrer d’Alemanya, 16, Edifici Gran Firal, despatx 18D, 17600 Figueres. Girona. Espanya.
NIF: 40439700L
Telèfon: (+34) 608 79 48 58
E-mail: info@cresenzia.com

 

2/ CONDICIONS D’ACCÉS I ÚS

Qualsevol persona que accedeixi a la Web de CRESENZIA la consideració d’Usuari. L’Usuari es compromet a utilitzar la pàgina Web i aquells serveis posats a la seva disposició a través d’aquesta, de manera concorde a la Llei, moral, bons costums i ordre públic, així com amb el que es disposa en el present clausulat. En conseqüència, queda obligat a no utilitzar la Web amb finalitats o efectes il·lícits i/o contraris al que s’estableix, lesius de drets i/o interessos de tercers o que, de qualsevol forma, puguin danyar la Web o impedir el seu normal ús, o dels serveis accessibles a través d’aquesta.

La utilització de la Web i/o dels seus Serveis, suposarà l’acceptació plena i sense reserves, i la validesa, de totes i cadascuna de les clàusules recollides en l’última versió actualitzada d’aquest Avís Legal, per la qual cosa l’Usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir-les cada vegada que visiti la Web.

3/ PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els vídeos, els sons, les animacions, el programari, els textos, així com la informació i els continguts que es recullen en la Web estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de CRESENZIA de tercers licenciadors. No es permet la reproducció i/o publicació, total o parcial, de la Web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilación, ni altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit d’aquest. L’Usuari, exclusivament, pot utilitzar el material que aparegui en la Web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb finalitats comercials o per a incórrer en activitats il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per CRESENZIA els tercers licenciadors, que vetllarà pel compliment de les anteriors condicions com per la deguda utilització dels continguts presentats en les seves pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d’infracció o incompliment d’aquests drets per part de l’Usuari.

 

4/ POLÍTICA DE PRIVACITAT.

CRESENZIA compromet a protegir la privacitat dels usuaris que accedeixin a aquesta web i/o qualsevol dels seus serveis. La utilització de la web i/o qualsevol dels serveis oferts per CRESENZIA, implica l’acceptació per part de l’usuari de les disposicions contingudes en la present Política de Privacitat i que les seves dades personals siguin tractats segons s’estipula. Si us plau, tingui en compte que, encara que pugui haver-hi enllaços de la nostra web a altres webs, aquesta Política de Privacitat no s’aplica a altres companyies o organitzacions a les quals la web estigui redirigida. CRESENZIA controla el contingut de les webs de tercers ni accepta cap mena de responsabilitat pel contingut o les polítiques de privacitat d’aquests llocs web.

 

5/ QÜESTIONS SOBRE PRIVACITAT

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, (RGPD), li oferim la següent informació sobre el tractament de les dades personals que vostè pugui facilitar-nos:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades? CRESENZIA

Les nostres dades es troben en la part superior d’aquest avís legal.

 • Tractem la informació que se’ns facilita per a prestar i facturar els nostres serveis i productes.
 • Si ens dóna el seu consentiment també podem tractar les seves dades per a enviar-li informació sobre productes, serveis o activitats.
 • Durant quant temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps estrictament necessari. És a dir, mentre sigui usuari dels nostres serveis o vulgui continuar rebent informació.

 • Quina legitimació tenim per a poder tractar les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades són els consentiments que ens doni.

(Menors de 16 anys) S’entendrà que la informació enviada per menors de 16 anys ho ha estat pel consentiment dels seus representants legals. De no ser així el/la representant legal haurà d’informar-lo quan sigui possible.

 • A qui comunicarem les seves dades?

Les dades no seran comunicats a tercers, tret que ho exigeixi una llei o sigui necessari per a complir amb la finalitat del tractament.

 • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant o no les seves dades personals.
 • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar la supressió dels mateixos quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats per a les quals es van recaptar.
 • En determinades circumstàncies els personis interessades podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, el/la interessat/a podrà oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas deixarem de tractar-los, excepte per motius legítims imperiosos o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
 • Les persones interessades també tenen dret a la portabilitat de les seves dades.
 • Finalment, els/les interessats/as tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control competent.
 • Com pot exercir els seus drets?

Enviant-nos un escrit adjuntant una còpia d’un document que l’identifiqui al nostre domicili o correu electrònic (que apareixen al principi del present Avís Legal.

 • Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem procedeixen del propi interessat, qui garanteix que les dades facilitades són certs i es fa responsable de comunicar-nos qualsevol modificació d’aquestes. Les dades que estiguin marcats amb un asterisc són obligatoris per a poder donar-li el servei sol·licitat.

 • Quines dades tractem?

Les dades que tractem oscil·len entre les següents categories:

 • Dades de caràcter identificatiu.
 • Adreces postals o electròniques.
 • Altres dades sol·licitades en els nostres formularis.

Les dades són limitades, atès que únicament tractem les dades necessàries per a la prestació dels nostres serveis i la gestió de la nostra activitat.

 

6/ QUINES MESURES DE SEGURETAT APLIQUEM?

Apliquem les mesures de seguretat establertes en l’article 32 del RGPD, per tant hem adoptat les mesures de seguretat necessàries per a garantir un nivell de seguretat adequat al risc del tractament de les dades que realitzem, amb mecanismes que ens permeten garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanent dels sistemes i serveis de tractament.

Algunes d’aquestes mesures són:

 • Informació de les polítiques de tractament de les dades al personal.
 • Realització de còpies de seguretat periòdiques.
 • Control d’accés a les dades.

Processos de verificació, avaluació i valoració regulars.

 

7/ EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

CRESENZIA amb la màxima diligència possible perquè les dades i la informació que ofereix en el seu lloc web estigui actualitzada en tot moment. No garanteix ni es fa responsable l’exactitud i actualització dels continguts del lloc web, reservant-se el dret a modificar aquests continguts en qualsevol moment. CRESENZIA serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc web.

Les relacions comercials entre clients es regiran per les condicions generals que, si fos necessari, s’establirien per CRESENZIA un document específic a aquest efecte, o per als pactes concrets que es puguin recordar amb els clients.

 

8/ POLÍTICA D’INFORMACIÓ I PUBLICITAT COMERCIAL.

CRESENZIA compromet a través d’aquest mitjà a no realitzar publicitat enganyosa. A aquest efecte, per tant, no seran considerats com a publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar-se al llarg del contingut de les diferents seccions de la Web, produïts a conseqüència d’un manteniment i/o actualització incompleta de la informació continguda en aquestes seccions. CRESENZIA, a conseqüència del que es disposa en aquest apartat, es compromet a corregir-lo tan aviat com tingui coneixement d’aquests errors.

CRESENZIA compromet a no remetre comunicacions comercials sense identificar-les com a tals, conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic. A aquest efecte no serà considerat com a comunicació comercial tota la informació que s’enviï als clients de CRESENZIA que tingui per finalitat el manteniment de la relació contractual existent entre client i CRESENZIA, així com l’acompliment de les tasques d’informació i altres activitats pròpies del servei que el client té contractat.

 

9/ CONDICIONS D’ÚS. JURISDICCIÓ I LLEIS APLICABLES.

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes del present avís legal.  El present Avís Legal i totes les relacions que s’estableixin entre CRESENZIA l’Usuari de la Web i els seus serveis es regiran pel que s’estableix en la legislació espanyola.

Avís legal formulari

CRESENZIA  t’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis emplenant el present formulari seran tractats per CRESENZIA com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per a enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o Serveis i recursos exclusius. La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat. T’informem que les dades que ens facilites els guardarà CRESENZIA. El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la teva sol·licitud. Les dades no se cediran a tercers tret que ho exigeixi una llei o sigui necessari per a complir amb la finalitat del tractament. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, supressió i cancel·lació de les dades en apitxot@cresenzia.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat.

Política de Cookies

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), s’informa dels següents aspectes legals de la Web:
Web: www.cresenzia.es
Titular: Cresenzia SC
Domicili: Carrer d’Alemanya, 16, Edifici Gran Firal, despatx 18D, 17600 Figueres. Girona. Espanya.
NIF: J55350516
Telèfon: (+34) 608 79 48 58
E-mail: info@cresenzia.com

CRESENZIA pot recopilar informació sobre els hàbits de cerca dels usuaris del lloc web per mitjà de cookies o arxius de registre. No s’utilitzaran les cookies per a recollir informació de caràcter personal. Solament s’instal·laran si l’Usuari roman i continua navegant en la nostra pàgina web, entenent que consent el seu ús i instal·lació. A continuació, proporcionem informació detallada sobre: què són les “cookies”, quina tipologia utilitza aquest lloc web, com poden desactivar-les en el navegador i com bloquejar específicament la instal·lació de Cookies de tercers.

Què són les cookies?

Les cookies són petits arxius de text generats per les pàgines web que l’Usuari visita, les quals contenen les dades de sessió que poden ser d’utilitat més endavant en la pàgina web. Les dades permeten que la pàgina web pugui mantenir la seva informació entre les pàgines, i també per a analitzar la manera d’interactuar amb el lloc.

Les cookies són segures ja que només poden emmagatzemar la informació que es va posar en el seu lloc pel navegador, la informació que l’Usuari hagués introduït en el navegador o la que s’inclou en la sol·licitud de pàgina. No poden executar codi i no es poden utilitzar per a accedir a l’equip de l’Usuari.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de les pàgines web. Les cookies no poden danyar els equips i que estiguin activades ajuda a identificar i resoldre els errors.

 

Tipus de cookies

A continuació, proporcionem més informació perquè s’entenguin millor els diferents tipus de cookies que poden ser utilitzats:

Cookies tècniques: Les cookies tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d’un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix. Per exemple, les que serveixen per al manteniment de la sessió, la gestió del temps de resposta, rendiment, etc.

Cookies de personalització: Aquestes cookies permeten a l’usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web, per exemple, definir l’idioma, configuració regional o tipus de navegador.

Cookies analítiques: Les cookies analítiques són les utilitzades pels nostres portals web per a elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris. Per exemple, mitjançant una cookie analítica es pot controlar les àrees geogràfiques de major interès d’un usuari, el producte amb més èxit, etc.

Cookies publicitàries: Les cookies publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris sobre la base de criteris concrets com la freqüència d’accés, el contingut editat, etc. Les cookies de publicitat permeten a través de la gestió de la publicitat emmagatzemar informació del comportament a través de l’observació d’hàbits, estudiant els accessos i formant un perfil de preferències de l’usuari, per a oferir publicitat relacionada amb els interessos del seu perfil.

Cookies de sessió: Les cookies de sessió són aquelles que duren el temps que l’usuari està navegant per la pàgina web i s’esborren al final d’aquesta.

Cookies persistents: Aquestes cookies queden emmagatzemades en el terminal de l’usuari, per un temps més llarg facilitant així el control de preferències triades sense haver de repetir uns certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

CONSENTIMENT:
En navegar i continuar en el nostre lloc web, el/la usuari/a estarà consentint l’ús de les cookies abans enunciades, pels períodes assenyalats anteriorment i en les condicions contingudes en la present Política de Cookies.

RETIRADA DEL CONSENTIMENT:
L’usuari podrà retirar en qualsevol moment el seu consentiment relacionat amb aquesta Política de Cookies, per això haurà d’eliminar les cookies emmagatzemades en el seu equip utilitzant els ajustos i configuracions del seu navegador d’internet.

 

GESTIÓ DE COOKIES: Garanties complementàries.

Tots els navegadors d’Internet permeten limitar el comportament d’una cookie o desactivar les cookies dins de la configuració o les opcions del navegador. Els passos per a fer-ho són diferents per a cada navegador, podent-se trobar instruccions en el menú d’ajuda de cada navegador.

Molts navegadors permeten activar una manera privada mitjançant el qual les cookies s’esborren sempre després de la visita. Depenent de cada navegador aquesta manera privada, pot tenir diferents noms. A continuació, es pot trobar una llista dels navegadors més comuns amb un enllaç a la configuració de cookies i els diferents noms d’aquesta “manera privada”:

Per a obtenir més informació sobre l’eliminació, inhabilitació o bloqueig de cookies també pot visitar: http://www.aboutcookies.org/Default.aspx?page=2

Actualització de la política de cookies.

Aquest lloc web pot modificar aquesta Política sobre Cookies, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc web per tal d’estar adequadament informat sobre l’ús que fem de les cookies.