fbpx

Coaching empresarial

El coaching empresarial fa referència a la cerca del màxim rendiment dels recursos humans d’una empresa. Les persones són el principal valor de pimes i grans empreses, i és per això que les sessions de coaching en les empreses s’han tornat tan freqüents.

Després d’anys treballant per a la millora del rendiment de les persones i observant-les en el seu dia a dia, hem arribat a una certesa. Que la millor intervenció perquè les empreses aconsegueixin els seus objectius ha d’abastar tant factors directament relacionats amb l’activitat que desenvolupen (gestió del temps, anàlisi de competències, objectius, resultats, plans d’acció, etc.) com els aspectes personals i/o emocionals implicats: l’autocontrol, la gestió de les emocions o la reestructuració de pensaments, per exemple.

A Cresenzia som especialistes en coaching executiu, coaching directiu i coaching per a equips de treball. Realitzem cursos de coaching in company per a empreses de qualsevol sector i de forma personalitzada.

A través d’un entrenament multidisciplinari optimitzem el rendiment laboral tant individual com de l’equip. A més, tenim en compte múltiples factors amb el propòsit d’aconseguir les metes establertes.

Sol·licitar informació sobre el coaching per a empreses

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades | Responsable: CRESENZIA SC | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: CRESENZIA SC Tercers: No es comparteixen dades amb tercers, excepte per obligació legal. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

” La teva gran oportunitat pot ser just on et trobes ara “

– Napoleón Hill –

Protocol d’actuació

La nostra metodologia de coaching empresarial segueix tres passos: avaluació, entrenament i anàlisi.

evaluació in situ

Avaluació

  • Avaluació in situ.
  • Anàlisis de competències.
  • Fixació d’objetius.
programa d'entrenament empresarial

Programa d’entrenament

  • Coaching.
  • Formació in company.
anàlisi de resultats empresarials

Anàlisi de resultats

  • Entre sesions.
  • En situació real.

Avaluació

Avaluació in situ

L’avaluació in situ ens aporta la informació necessària per a assegurar l’efectivitat de la intervenció de coaching a l’empresa.

Anàlisi de competències

S’analitzen detalladament les principals competències del lloc de treball o activitat per a la millora del rendiment professional o segons l’objectiu que es desitgi aconseguir.

Fixació d’objectius

Fixar objectius ens permet alinear els recursos i capacitats de l’empresa entorn d’una fi. I també, dissenyar conjuntament un pla d’acció personalitzat per a aconseguir-los.

Programa de coaching empresarial

Coaching executiu

El coaching executiu és l’acompanyament a persones i equips per a assegurar el desenvolupament de les seves competències, coneixements i habilitats. Sempre en el marc dels seus objectius professionals.

Formació in company

Basant-nos en la nostra àmplia experiència empresarial, apostem per implementar programes i formacions a mida, basats en les necessitats reals dels nostres clients.

Anàlisi de resultats

S’analitzaran els resultats del coaching empresarial tant entre sessions com més tard en situació real.
L’objectiu de l’anàlisi serà valorar i verificar l’eficàcia de la intervenció i de les tècniques treballades.