fbpx

Cursos de coaching per a empreses i administració pública

A continuació trobaràs tots els nostres cursos de coaching orientats a empreses i administracions públiques. Per descomptat, no són formacions tancades, sinó que estudiarem les teves necessitats per a dissenyar el curs. Aquests cursos de coaching i psicologia poden desenvolupar-se amb grups reduïts o més amplis i en modalitat presencial o online. Consulta’ns!

curs rendiment emocional

Curs de Rendiment Emocional

Coneix i aprèn a gestionar els indicadors físics, mentals i emocionals que intervenen i influeixen en el teu rendiment personal i professional.

Amb el curs rendiment emocional aprendràs a aplicar les eines d’intel·ligència emocional. Actualment és un dels nostres cursos de coaching emocional més demandats.

curs neurocomunicació i persuasió

Curs de neurocomunicació, oratòria i persuasió

Descobreix els secrets de la neurocomunicació per a arribar eficaçment a la ment de les persones. Comprendre el procés de comunicació i com funciona et permetrà treure el màxim profit del seu potencial.

Captura i mantingues l’atenció dels altres amb tècniques de persuasió. Millora la teva escolta fent-la més eficient. Assegura que el teu discurs obtingui el feedback desitjat. Sens dubte, aquest curs de coaching basat en eines de neurocomunicació, oratòria i persuasió no et deixarà indiferent.

taller d'intel.ligència emocional

Taller d’intel·ligència emocional
per a joves i adolescents

Els tallers d’intel·ligència emocional per a adolescents i joves estan orientats a edats entre els 14 i els 18 anys.

Aquests tallers estan orientats a:

  • Detectar i gestionar les emocions.
  • Controlar la impulsivitat.
  • Potenciar la seva autoestima.
  • Millorar el seu benestar personal.

” Tots nosaltres sabem alguna cosa. Tots nosaltres ignorem alguna cosa. Per això, aprenem sempre.”

– Paulo Freire –

Metodologia pròpia

La nostra metodologia formativa és pràctica, dinàmica i altament experiencial. Potenciem la participació dels assistents o alumnes afavorint l’assimilació dels continguts del programa de manera natural i amb un enfocament integral orientat a l’acció.

Contacta’ns per a dissenyar un curs de coaching especialitzat. Per descomptat, en Cresenzia estarem encantats d’ajudar-vos mitjançant unes formacions basades en el compromís i la nostra àmplia experiència.

Contacta amb el nostre gabinet de psicologia i coaching a Girona

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades | Responsable: CRESENZIA SC | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: CRESENZIA SC Tercers: No es comparteixen dades amb tercers, excepte per obligació legal. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.