fbpx

Coaching personal

Les nostres sessions de coaching personal presencials o en línia t’ajudaran a seguir amb la teva vida i aprofitar-la al màxim.

En Cresenzia ens dediquem a ajudar les persones a desenvolupar el seu talent i potencial de manera contrastable. Per això en les nostres sessions de coaching utilitzem tècniques pròpies de la psicologia.

Com a psicòlegs i coaches professionals per a particulars, estem especialitzats en múltiples àmbits del desenvolupament personal. Encara que una de les demandes principals dels nostres clients és la gestió de l’estrès, no és l’única cosa en el que podem ajudar-te. També treballem a augmentar l’autoestima, millorar l’assertivitat, fomentar la resiliència, millorar la comunicació, augmentar l’autoconeixement o desenvolupar habilitats socials, per posar alguns exemples.

Sens dubte, les sessions de coaching individualitzades són fonamentals per a aconseguir el màxim desenvolupament tant professional com personal. Així, com podràs veure en els apartats de la nostra web, en l’àmbit professional oferim serveis de coaching per a treballadors (autònoms, executius, etc.), esportistes o estudiants, però també dirigim les nostres sessions de coaching individual a totes aquelles persones que desitgin millorar en algun aspecte de la seva vida personal.

Per a oferir-te els nostres serveis de coaching personal a Girona, comptem amb el nostre despatx en el municipi de Figueres. Si per contra, vols realitzar els teus sessions de coaching online no hi ha cap problema. Òbviament som una empresa moderna i digital, capaç d’oferir-te el nostre coneixement i serveis allí on estiguis.

Reserva la teva sessió de coaching personal ara

*Camps obligatoris

New Field

New Field

Informació bàsica sobre Protecció de Dades | Responsable: CRESENZIA SC | Finalitat: resposta a la teva sol·licitud d'informació i/o enviament de comunicacions informatives i/o comercials. | Legitimació: consentiment de l'interessat. | Destinatari principal: CRESENZIA SC Tercers: No es comparteixen dades amb tercers, excepte per obligació legal. | Drets: rectificació, portabilitat, cancel·lació, oposició i oblit. | Informació addicional: consulta la nostra política de privacitat.

” L’èxit no és el final i el fallar no és fracassar, és el coratge el que compte “

– Winston S. Churchill –

Com funcionen les sessions de coaching personal?

En primer lloc, per a valorar les teves necessitats i conèixer-te, realitzarem una primera sessió de contacte. Per descomptat, podràs triar si mantenim la sessió de manera presencial a Figueres o de manera en línia.

En aquesta primera sessió coneixeràs al teu coach i podràs posar en el seu coneixement la inquietud per la qual ens hagis contactat. Serà fonamental que ens expliquis àmpliament quines cerques amb les nostres sessions i quines esperes aconseguir. Perquè marcar un objectiu realista és clau i és el primer pas per a aconseguir resultats.

També, en aquesta primera sessió, el teu psicòleg-coach t’explicarà de manera detallada en què consisteix exactament un procés de coaching i t’informarà puntualment de com es desenvoluparan les sessions, els objectius i les condicions necessàries per a aconseguir els resultats desitjats.

Si en un primer moment sents algun tipus de reserva, no et preocupis, tens tota la nostra confiança per a anar pas a pas avançant cap a les teves metes. Tu decideixes el ritme al qual vols anar avançant. El coaching personal ha de servir-te sempre en aquest sentit i no forçar-te.

Una vegada sapiguem a què ens enfrontem i què volem aconseguir, elaborarem un pla d’acció i junts començarem a desenvolupar-lo. Des d’aquest moment, la nostra labor serà mantenir un control per a veure l’evolució durant el procés i corregir qualsevol punt quan pugui ser necessari.

Per descomptat, assegui’t amb la confiança de requerir-nos tota la informació que creguis necessària. Perquè el teu psicòleg i coach personal està per a ajudar-te. Descobreix ara què és el coaching personal professional i troba la manera de vèncer les teves pors i convertir-te en la teva millor versió!