Alt Rendiment Emocional

Som conscients de com ens sentim?

Ens hem aturat a pensar  com les nostres emocions o les dels altres influeixen en el nostre rendiment professional?

O, com actuem en funció del nostre estat emocional?

L’alta exigència en l’entorn laboral, l’alt nivell de compromís personal i la necessitat de rendir sempre al màxim ha fet que la preparació mental sigui tan necessària en les organitzacions com les habilitats tècniques o les competències.

Formar-se en l’autogestió mental i emocional és un signe de maduració i d’intel·ligència per afrontar situacions que generen alts pics d’estrès, com la presa de decisions en dècimes de segon, processos de selecció, gestió de conflictes, etc.

Analitzar i observar els comportaments, reaccions i respostes emocionals de l’individu o dels equips i aprendre a “controlar” positivament les emocions o redirigir-les d’una manera que no afecti negativament als equips professionals és l’objectiu principal del que entenem com a:

   Alt Rendiment Emocional.


  Si t'ha agradat comparteix-ho / Si te ha gustado compártelo